Avondwinkel in Den Haag overvallen, politie zoekt getuigen

In de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, vond er een gewapende overval plaats in een avondwinkel aan de Goeverneurlaan in Den Haag. Drie mannen kwamen de avondwinkel annex slijterij binnen en bedreigden het personeel met wapens.

Onder bedreiging van de wapens werd een geldbedrag buitgemaakt, waarna de drie er vandoor gingen via de Allard Piersonlaan. Ze renden daarna weg in de richting van de Paets van Troostwijkstraat. De recherche stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

De eerste man was donker getint, had kort zwart haar en droeg een dunne zwarte jas met lange mouwen. Hij was circa 1.80 lang, ongeveer 23 jaar oud en sprak accentloos Nederlands. De tweede dader was licht getint en had zwart haar. Hij is circa 1.75 lang en droeg een zwart t-shirt met lange mouwen. Van de laatste man is alleen bekend dat hij tussen de 1.60 en 1.65 meter lang is. 

Mensen die iets gehoord of gezien hebben, of andere informatie hebben wordt verzocht om de politie te bellen. Dat is mogelijk via 0900-8844, of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.