Drie Persona Dancing games in een bundel aangekondigd

Atlus onthult dat alle Persona Dancing games naar het Westen komen in de vorm van de Persona Dancing: Endless Night Collection. Deze bundel bevat de complete collectie van de Persona Dancing games.

Persona Dancing: Endless Night Collection bevat de nieuwe Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight en een digitale download voor Persona 4: Dancing All Night, verpakt in een exclusieve hardcover artbook verpakking. De Persona Dancing: Endless Night Collection is ook digitaal beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bieden onder andere het volgende:

  • Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice, Taku Takahashi (m-flo / block.fm), Jazztronik en meer. In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.
  • Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de "Fever"-stand activeren.
  • Engelse en Japanse stemmen – Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je personages Engels of Japans moeten spreken
  • Social - In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
  • Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.

Persona 3: Dancing en Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight verschijnen 4 december voor de PlayStation 4 (fysiek en digitaal) en voor PlayStation Vita (digitaal) in Amerika en Europa. De Persona Dancing: Endless Night Collection zal verkrijgbaar zijn voor €99.99 (PS4) vanaf 4 december 2018. Persona 3: Dancing in Moonlight and Persona 5: Dancing in Starlight zullen als standalone beschikbaar zijn voor €59.99 (PS4).