Mega-evoluties in Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details over Mega Evolution en nog veel meer aangekondigd voor Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! games, die later dit jaar verschijnen op Nintendo Switch.

In Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! kunnen spelers een Pokémon één keer per gevecht mega-evolueren als ze een Keystone en de Mega Stone hebben die overeenkomen met die specifieke Pokémon. Mega-evolutie, bekend als 'de Evolutie die Evolutie overstijgt', ontketent tijdelijk de energie binnen een Pokémon en kan alleen worden bereikt als er een sterke band bestaat tussen de Pokémon en zijn Trainer. De eerste drie Pokémon die fans tijdens hun avontuur kunnen laten evolueren, zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

Omdat je in de regio Kanto bent zul je bekende plekken zien. Dit keer zien we meer van Vermilion City, waar de luxe cruiseschip de S.S. Anne eenmaal per jaar aanmeert. In de Vermilion City Pokémon Gym kunnen spelers vechten tegen Gym Leader Lt. Surge, die ook bekend staat als de Lightning Lieutenant. En natuurlijk is Team Rocket in de spellen te vinden. Dus Jessie, James en Meowth zullen je soms proberen tegen houden.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! komen 16 november uit op Switch.