StefanoPinna is beste PS4 FIFA 18-speler

De FIFA-speler van PSV, StefanoPinna, is tweede van de wereld geworden tijdens de FIFA eWorld Cup. Hij verloor in aanloop naar de finale geen enkele wedstrijd. In de Grand Final tegen de kampioen op de Xbox One mocht de Belg StefanoPinna het laten zien tegen de winnaar van de FUT Champions Cup Mossad “MSdossary” Aldossary. Helaas verloor StefanoPinna hier zijn eerste twee wedstrijden van het toernooi.

StefanoPinna
StefanoPinna

Het eerste deel van de finale werd gespeeld op StefanoPinna’s favoriete console, de PlayStation 4. Dit mocht niet baten en hij verloor met 2-0.

Het tweede deel was op de Xbox One en MSdossary herhaalde zijn kunstje: 2-0. Ondanks dat StefanoPinna dus in de finale een keer heeft verloren op de PlayStation, mag hij zich toch het hele jaar lang de FIFA 18 - kampioen op de PlayStation noemen. StefanoPinna heeft in ieder geval zijn visitekaartje afgegeven en de hele wereld weet meteen dat hij meedoet voor de grote prijzen. MSdossary krijgt voor zijn prestatie $250.000,- en Stefano neemt als beloning $50.000,- mee naar huis.