Blindelings vechten met Voldo in Soulcalibur VI

Bandai Namco kondigt vandaag de terugkeer aan van Voldo, met zijn bizarre en dodelijke vechtstijl, in Soulcalibur VI. De bizarre vechtstijl van hem is gebleven, zoals we in de trailer zien.

Volgens het verhaal is Voldo geboren in Palermo. Hij was de wrede rechterhand van Vercci, een Italiaanse wapenhandelaar en hoofd van de Burg-familie. Hij gebruikt zijn dubbele Jamadhar-wapens, Manas & Ayus, om dodelijke boodschappen te sturen. Vercci vergaarde een enorm fortuin aan wapens en schatten in zijn leven, die hij bewaarde op een eiland middenin de Middelandse Zee, in een diepe grot die bekend staat als de Money Pit. Dit was ook de plek waar Voldo gestationeerd was voor het grootste deel van het leven van zijn meester en waar hij jaren na de dood van zijn meester bleef om de schatten te bewaken.

Al die jaren in de duistere diepten van de Money Pit zorgden ervoor dat Voldo zijn zicht verloor, maar waar hij een onwaarschijnlijk goed gehoor en verhoogde zintuigen ontwikkelde. Het was ook de plek waar hij zijn eigen, autodidactische, maar bizarre en onvoorspelbare vechtstijl ontwikkelde.

Soulcalibur VI is verkrijgbaar op 19 oktober 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.