'Telltale nog niet klaar met The Walking Dead'

Op de San Diego Comic-Con heeft Kent Mudle, de creative director van Telltale Games, laten doorschemeren dat seizoen 4 van The Walking Dead wellicht niet het laatste gaat zijn.

Dit deed Mudle in een interview met IGN, waarin gesproken werd over The Walking Dead: The Final Season. Op de vraag of Telltale hierna afscheid neemt van het universum van The Walking Dead, reageerde Mudle enigszins ontwijkend. "Dit is het einde van Clementines verhaal. Dat is het enige wat ik erover ga zeggen."

The Final Season is het vierde seizoen van de verhalende gameserie met Clementine in de hoofdrol, maar Telltale heeft al eerder uitstapjes gemaakt met bijvoorbeeld The Walking Dead: Michonne en – in mindere mate – The Walking Dead: 400 Days. De kans is dus aanwezig dat we in de toekomst nog meer spin-offs gaan krijgen.

Het eerste hoofdstuk van The Walking Dead: The Final Season komt op 14 augustus uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en later dit jaar voor Nintendo Switch. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de game die op Comic-Con is gepresenteerd.