No Man's Sky krijgt significante overhaul

Van valse beloften tot teleurstellende features. No Man's Sky werd ooit gehypet als de tweede komst van Jezus, maar uiteindelijk was er bijna unanieme teleurstelling in de game. Hello Games is sindsdien hard aan het werk geweest, waarvan we nu de resultaten gaan zien.

De 'Next'-update, die op 24 juli gratis uitkomt, biedt features en verbeteringen die fans als sinds het begin wilden. Zo komt er daadwerkelijk multiplayer in de game, waardoor je met een kleine groep vrienden (of vreemden) het universum samen kunt verkennen. Je moet samen overleven, kunt samen nederzettingen bouwen, racen en samen missies ondernemen. De game wordt compleet in first- en third-person speelbaar.

Daarnaast zijn er significante grafische verbeteringen toegevoegd, van assests tot textures en meer details. Het bouwen van bases kent ook minder restricties. Je kunt nu overal en op elke planeet een base bouwen, er zijn meer onderdelen voor een base te gebruiken en bases kunnen een stuk groter gemaakt worden dan voorheen. Je kunt zelfs meerdere bases tegelijkertijd bezitten.

In de onderstaande trailer zie je enkele van de verbeteringen voorbij komen. No Man's Sky is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.