'Meer updates voor Mario Kart 8 Deluxe op komst'

Mario Kart 8 Deluxe heeft onlangs een update gehad waardoor je nu met het Labo-stuur kunt racen in de game. Dit lijkt echter niet de laatste update te zijn die de toch al wat oude game gaat krijgen.

In een video getiteld ‘Ask Mr. Takahashi’ die Nintendo of America op Twitter heeft geplaatst, laat het hoofd softwareontwikkeling namelijk vallen dat er nog meer updates onderweg zijn naar Mario Kart 8 Deluxe. Wat deze behelzen zegt hij niet, waardoor er natuurlijk direct druk gespeculeerd wordt over nieuwe karts, banen en personages.

Daarnaast roept Takahashi op om The Legend of Zelda: Breath of the Wild te checken als je dat nog niet gedaan hebt. Bovendien stipt hij nog even aan dat de Inklings naar Super Smash Bros. Ultimate komen en dat we in voorbereiding daarop Splatoon 2 kunnen spelen. De Octo Expansion is laatst uitgekomen voor die game en tot december zitten er nog meer gratis updates in de pijpleiding. Bekijk zelf de video in de tweet hieronder, of check hem hier als je de tweet niet kunt zien.