Phantom Doctrine start Koude Oorlog op 14 augustus

Good Shepherd Entertainment en indie-ontwikkelaar CreativeForge Games onthullen dat Phantom Doctrine 14 augustus 2018 op de PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc voor € 39,99.

Phantom Doctrine is een turnbased strategiegame van de makers van Hard West. Het speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in wereld van geheime operaties, contraspionage en paranoia. Spelers leiden The Cabal, een geheime organisatie die vecht tegen een wereldwijde samenzwering die probeert de wereld te beheersen op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Jouw missie: het rekruteren en trainen van agenten, onderzoeken van zaken, smeden van documenten en identiteiten, onderzoek naar nieuwe technologie en biochemische engineering, en ondervragen en hersenspoelen vijanden om een tactische voorsprong te krijgen.

Je kunt het verhaal spelen vanuit het perspectief van een KGB contraspionageoperator of een CIA-agent. Je agenten kun je uitrusten met zware wapens voor een all-out aanval, of met stillere wapens en geavanceerde spionage-uitrusting om de missie stealth af te ronden.