Twee grote Warframe-uitbreidingen op komst

Uitgever Digital Extremes is voorlopig nog niet klaar met het free-to-play online schietspel Warframe. Na de aankondiging dat de game naar Nintendo Switch komt, zijn er nu twee grote uitbreidingen onthuld, getiteld Fortuna en Codename: Railjack.

Fortuna komt nog dit jaar uit en borduurt voort op de grote Plains of Eidolon-update van afgelopen november. Deze uitbreiding voegt een nieuwe factie toe genaamd Solaris United, die bestaat uit cyborgs die in de kolonie Fortuna op Venus leven. Bekijk de trailer hieronder.

Codename: Railjack komt ergens volgend jaar uit en richt zich op ruimtegevechten. À la Sea of Thieves zullen spelers moeten samenwerken om een ruimteschip te besturen. Hierin vervult ieder zijn eigen rol, van het besturen van het ruimteschip, tot het bemannen van de wapens en het repareren en onderhouden van de schilden. Een voorproefje hiervan krijg je alvast in onderstaande video van elf minuten.

Warframe is verkrijgbaar op PlayStation 4, pc en Xbox One. En binnenkort dus ook op Nintendo Switch, al is nog niet precies bekend wanneer.