God Eater 3 introduceert Zeke en Barbarius

Bandai Namco introduceert een nieuw personage, Aragami en twee nieuwe game mechanics voor God Eater 3.

Zeke Pennywort voegt zich bij de groep als reisgezel van protagonist Yugo en beschikt over één van de nieuwe AGE’s (Adaptive God Eaters) – wapens die erg sterk en dodelijk zijn. Hij groeide op in moeilijke omstandigheden en kent om die reden dan ook geen goede manieren, maar hij zorgt wel goed voor zijn bondgenoten en smeedt sterke banden met personen waar hij op kan rekenen.

Een van de nieuwe Aragami die wordt geïntroduceerd in God Eater 3 is Barbarius, het soldaattype met een zilveren harnas en scherpe blik. Zijn linkerarm heeft de vorm van een drilboor waarmee hij de grond kan breken en zo schade kan aanrichten. Daarnaast kan Barbarius ondergronds duiken om voor een verrassing te zorgen en gebruikmaken van zijn koude lichaam om ijsblokken af te vuren. Spelers lopen ook Aragami uit andere games van de serie tegen het lijf met vernieuwde effecten.

Tenslotte zijn er twee nieuwe game mechanics aangekondigd die voor meer aanpassingsmogelijkheden zorgen. De Burst Plugin breidt de God Arc’s burst ability uit en is verbonden met elk God Arc-onderdeel van melee wapens, geweren en schilden. Het installeren van Skills verbetert de mogelijkheden van elke God Arc door meerdere skills aan elkaar te linken om combo's in eigen stijl te maken.

God Eater 3 verschijnt voor PlayStation 4 en pc.

God Eater 3 - Zeke (Foto: Bandai Namco)

God Eater 3 - Barbarius (Foto: Bandai Namco)