Schaarsgeklede tienermeisjes in Kill la Kill The Game: IF

Arc System Works heeft een trailer en een aantal screenshots vrijgegeven van Kill la Kill The Game: IF, een 'Battle Action'-game gebaseerd op de gelijknamige anime-hit Kill la Kill uit eind 2013.

Voor wie niet bekend is met de materie, Kill la Kill is de eerste anime-serie geproduceerd door Studio Trigger en gaat over Ryuko Matoi, een 17-jarig schoolmeisje dat op zoek is naar de moordenaar van haar vader. Dit brengt haar naar Honnouji Academy, een ietwat aparte school met een totalitair regime. Gekleed in het levende kledingstuk Senketsu gaat ze de strijd aan met haar rivalen. In ruil voor Ryuko’s bloed geeft Senketsu haar bovennatuurlijke krachten. En volgens trouw Japans gebruik verandert hij daarbij in een weinig verhullend uniform. Gewapend met de helft van een gigantische magische schaar gaat ze de strijd aan met haar rivalen, die ook krachten-versterkende uniformen dragen. Je moet het maar bedenken, maar leuk is de anime zeker.

Kill la Kill The Game: IF draagt de stempel van Arc System Works en wordt in samenwerking met Trigger Studio ontwikkeld door Aplus, bekend van Little Witch Academia: Chamber of Time. De game komt in 2019 naar PlayStation 4 en pc. Bekijk hieronder de trailer en enkele vrijgegeven screenshots. Ryuko is degene in het donkere pakje.

kill la killkill la killkill la kill