Boete na nadoen geest op kerkhof: 'Hij riep woooooeeeeeeeee'

Ene Anthony Stallard is een echte lolbroek. De 24-jarige man uit de omgeving van Portsmouth had met wat vrienden een glaasje of wat gedronken en belandde op het lokale kerkhof, waar ze aan een potje voetbal begonnen.

Helaas voor hen waren er getuigen en die zijn naar de politie gestapt. Dat deden ze niet alleen vanwege het luidruchtige gedrag van met name Stallard, maar ook omdat hij een geest na probeerde te doen. "Eén persoon uit de groep gooide zijn armen omhoog, hij riep woooeeeeeeee", aldus een politiewoordvoerder.

Stallard mocht in totaal 75 pond aftikken aan boetes en kosten. Bovendien werden er nog drie maanden bij een eerder uitgesproken voorwaardelijke straf wegens intimidatie opgeteld. 

Update 10.12 uur
Naar nu blijkt is uw redacteur zo scheel als een otter. Het gaat namelijk om een bericht uit 2014, waarvoor excuses, maar geestig blijft het natuurlijk wel een beetje. Wellicht dat de beste man inmiddels daadwerkelijk een geest is en in dat geval zijn we benieuwd of hij ook 'wooeeeee' roept, maar waarschijnlijker is dat hij gewoon wat ouder en hopelijk wijzer is geworden.