FOK! Wat een weer: overwegend zonnig, mogelijk onweer in Limburg

Overwegend zonnig, in het noorden vanaf zee mogelijk wat flarden bewolking en vanavond drijft er in het zuiden hoge bewolking binnen. De maxima liggen tussen 18°C op de Wadden en lokaal 30°C in het zuidoosten. De noord tot noordoostenwind is matig, in het zuidwestelijk kustgebied vrij krachtig, af en toe krachtig.

Komende nacht is het vrij helder, in het zuiden is hoge bewolking aanwezig. In het noorden kan een mistbank ontstaan. De minimumtemperaturen variëren van lokaal 6°C in het noordoosten tot 16°C in het zuiden. De noordoostenwind is zwak, langs de kust matig.

Woensdag overdag is het wisselend bewolkt, in het zuiden is het zwaar bewolkt en kan er in de ochtend lokaal kortdurend wat lichte regen vallen. In de middag en de eerste uren van de avond is er in Limburg een kleine kans op een onweersbui, mogelijk met hagel en zeer lokaal veel regen in korte tijd. De maxima lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot lokaal 30°C in het zuiden en zuidoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig, langs de westkust vanaf de middag vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Het lokale meertje was overbevolkt zondag (Foto: DJMO)
Het lokale meertje was overbevolkt zondag (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!