FOK! Wat een weer: aanhoudend warm

Er is vrijwel geen bewolking en de mistbanken in het noordoosten lossen snel op. In het noorden ontstaan er enkele stapelwolken en is er kans op enkele wolkenvelden vanaf zee. In de avond drijft er in het zuiden hoge bewolking binnen. De maxima liggen tussen 18°C op de Wadden en lokaal 30°C in het zuiden en zuidoosten. De noordoostenwind is matig en draait gedurende de dag van het noorden uit naar het noorden.

Komende nacht is het helder en kan er in het noorden opnieuw een mistbank ontstaan. In het noordelijk kustgebied kan er nog steeds bewolking vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperaturen varieren van 8°C in het noordoosten tot 16°C in het zuiden. De noordoostenwind is zwak, langs de kust matig.

Woensdag overdag is het opnieuw zonnig, al komt er van het zuiden uit geleidelijk wel meer hoge bewolking binnendrijven. In het (uiterste) zuiden kan er mogelijk wat lichte regen of een enkele bui vanuit België binnentrekken. De maxima lopen uiteen van 18°C op de Wadden en lokaal 30°C in het zuiden en zuidoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig, langs de westkust vanaf de middag vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Het lokale meertje was overbevolkt zondag (Foto: DJMO)
Het lokale meertje was overbevolkt zondag (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!