Man van 'giraffemoordenares' daagt bedreigers uit: 'Kom maar op'

Ene Tessa Thompson Talley heeft een opvallende hobby: ze schiet graag prachtige dieren dood in Afrika. Zo poseerde ze in Zuid-Afrika trots met een zeldzame en zeer fraaie zwarte giraffe, die helaas wel sinds enige minuten hartstikke dood was. Dankzij mevrouw Talley.

Ze was er ontzettend blij mee: "Once in a lifetime. Ik zag deze zeldzame zwarte giraffe en hield hem in de gaten. Ik wist het: dit is hem. Achttien jaar oud, bijna tweeduizend kilo en ik ben gezegend om er zo'n negenhonderd kilo vlees van te krijgen", schreef het mens apetrots.

Op social media ontstond natuurlijk gelijk een shitstorm aan kritiek op de dame, die speciaal voor de slachtpartij naar Zuid-Afrika was afgereisd. Ook de overheid van het land krijgt er flink van langs wegens het verstrekken van vergunningen voor dergelijke semi-stroperijen.

Tessa's man, Andrew Claude Talley, heeft nu gereageerd op de vele bedreigingen aan het adres van het echtpaar. "Kom maar op, laten we zien of jullie meer zijn dan een stel internethelden. Stuur me een bericht en we spreken een plek af, dan zullen we eens zien wat je hebt", schreef hij.

Overigens is Andrew zelf ook ontzettend stoer: hij poseert bijvoorbeeld met een prachtige krokodil....die hij zojuist heel dapper van een afstandje doodgeschoten heeft.