Chelsea dicht bij aantrekken Golovin

Chelsea is dicht bij het aantrekken van de eerste zomeraanwinst nadat het snelle vooruitgang heeft geboekt met Aleksandr Golovin, zo weet Goal.

Juventus werd sterk in verband gebracht met de 22-jarige middenvelder van CSKA Moskou, maar the Blues lijken de Italianen nu af te troeven. Juventus heeft twintig miljoen euro plus drie miljoen euro geboden, maar Chelsea heeft CSKA verzekerd dat ze dichter bij hun vraagprijs van dertig miljoen euro zullen komen.

Bij Chelsea is er nog geen duidelijkheid wie er komend seizoen de manager is, maar de club heeft er alle vertrouwen in dat ze Maurizio Sarri vast zullen leggen en ze willen de oud-trainer van SSC Napoli voorzien van enkele kwaliteitsspelers. 

De sterke aanpak van Chelsea in het aantrekken van Golovin heeft ertoe geleid dat Juventus overtuigd is dat hun kansen om de Russische ster aan te trekken voorbij zijn, aangezien de Italianen geloven dat ze een back-up zijn voor zowel CSKA als Golovin.

Sarri heeft al met Chelsea gesproken over een aantal van zijn persoonlijke wensen, waaronder Gonzalo Higuaín, Dries Mertens en Kalidou Koulibaly, maar the Blues behouden de controle over het transferbeleid zoals ze dat bij al hun managers gedaan hebben.