Weer gratis update voor Planet Coaster, nieuwe DLC komt eraan

Planet Coaster komt met versie 1.7 weer met een gratis update voor alle spelers. Spelers kunnen in de nieuwe update onder andere aan de slag met drankautomaten en fotofilters. Tevens is er ook een nieuwe betaalde DLC aangekondigd die hoogstwaarschijnlijk samen wordt gelanceerd met de gratis update, alhoewel we het thema hier nog niet van weten.

De update bevat een aantal leuke hebbedingetjes die nét dat beetje extra toevoegen aan je park en nieuwe opties waar je mee kan spelen wanneer je aan het bouwen bent. Spelers kunnen straks vijf nieuwe drankautomaten in hun park plaatsen (één voor elke drank-variant in Planet Coaster) maar ook een grijpautomaat die Coaster King-knuffels bevat. De grijpautomaat kan je ook een nieuw kleurtje geven.

Over nieuwe kleurtjes gesproken: de staf van je park kun je straks ook in een nieuwe outfit steken omdat je met de nieuwe update de kleuren van de schoenen, broeken, shirts en hoeden ieder apart kan veranderen. Voor de mensen die houden van het schieten van kekke plaatjes van hun parken en attracties komen er ook fotofilters. Als laatste komt er een veelgevraagde toevoeging voor de bouwers: scenery kan straks met elkaar gegroepeerd en verplaatst worden. Momenteel kan dat alleen wanneer de scenery vastzit aan het gebouw wat een hoop geharrewar oplevert.

Wanneer de update en de DLC uitkomen is nog niet bekend, maar de features worden wel uitgebreid besproken in de video van Schematics Team hieronder.

Weer gratis update voor Planet Coaster, nieuwe DLC komt eraan