Bouw je eigen dorp in Kingdom Come: Deliverance DLC

De eerste grote DLC voor de historische RPG Kingdom Come: Deliverance is in aantocht. In From the Ashes is het jouw taak om een nieuw dorp uit de grond te stampen.

Op de Steam-pagina van de DLC vind je de nodige informatie. Als nieuwe schout ga je meehelpen met het opbouwen van een nieuw dorp en bepaal jij wat er gebouwd moet worden en welke mensen meewerken. Ook moet je ruzies tussen dorpelingen beslechten. Elk gebouw is uniek en heeft zijn eigen upgrades, materiaal en bouwvoorwaarden. Dit leidt weer tot moeilijke beslissingen. Een schout heeft het niet makkelijk, maar hij kan nog steeds lol hebben na een dag hard werken. Maak een rit op een van de nieuwe paarden, speel dobbelspelletjes tegen ervaren gokkers in je nieuwe kroeg, neem het op tegen ervaren vechters in de arena, of hang lekker op de bank in je nieuwe huis.

From the Ashes komt volgende maand uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Wanneer precies is nog niet bekend, net als het prijskaartje. Bekijk hieronder een korte trailer van de DLC.