Patricia Paay blij met beslissing Vlemmix

Patricia Paay is verheugd dat Johan Vlemmix zijn claim van twee ton heeft ingetrokken. "Het is blij nieuws. Ik ben blij dat hij zo verstandig is", laat Paays advocaat Johan Langelaar in een reactie weten. Hij en Paay zetten hun eis voor een schadevergoeding van 30.000 euro wel door. "Die laten wij zeker niet vallen", aldus Langelaar.

Woensdag dient de zaak tussen de voormalige zangeres en de Eindhovense ondernemer. Paay wil geld zien omdat Vlemmix een levensgrote pop van haar op de markt wilde brengen. Ze stelt dat haar carrière in het slop is geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en dat Vlemmix dat heeft misbruikt om zijn handel te beginnen.

Langelaar ziet de zaak met vertrouwen tegemoet, al sluit hij niet uit dat er nog een schikking wordt getroffen. Daarvoor zal Vlemmix volgens de advocaat wel flink in de buidel moeten tasten.

Vlemmix liet maandag weten dat hij zijn claim "uit medelijden" voor Paay laat vallen. Volgens hem zit ze er financieel "niet glorieus" bij en wil hij haar niet nog meer geld afhandig maken. Ook wilde Vlemmix laten zien dat hij "goede bedoelingen"heeft en dat het hem niet om het geld gaat.

Patricia Paay blij met beslissing Vlemmix
Patricia Paay blij met beslissing Vlemmix (Foto: BuzzE)