FOK! Wat een weer: bewolking

Er is vanochtend in het algemeen veel bewolking en het is op de meeste plaatsen droog. In de loop van de dag klaart het steeds verder op en krijgt de zon de overhand. Het blijft dan droog en de middagtemperaturen lopen uiteen van 19°C aan zee tot 23°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. Plaatselijk ontstaan mistbanken en de minimumtemperatuur ligt tussen 8°C lokaal landinwaarts en 12°C aan zee. De noordelijke wind is landinwaarts zwak, aan zee matig.

Dinsdag overdag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C plaatselijk in het zuiden en er staat een matige noord- tot noordoostenwind. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/4 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

De kerk van Hommersum, een klein Duits dorpje bij de grens met Nederland. De foto is zasterdagmorgen precies vanaf de grens gemaakt  (Foto: qltel)
De kerk van Hommersum, een klein Duits dorpje bij de grens met Nederland. De foto is vanmorgen precies vanaf de grens gemaakt (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!