Musa: "Scoren tegen Argentinië is niet zo moeilijk voor mij"

Ahmed Musa is ervan overtuigd dat hij dinsdag tegen Argentinië het net gaat vinden, net zoals hij vrijdag het net vond tegen IJsland.

De 25-jarige aanvaller hielp Nigeria vrijdag aan een 2-0 zege op IJsland, waarmee de ploeg de tweede plek bemachtigde in Groep D. Komende dinsdag wacht de ontmoeting met Argentinië, waarbij beide landen hopen de achtste finales te halen.

Musa was vier jaar geleden op het WK tweemaal trefzeker tegen Argentinië en hij kreeg van de Zuid-Amerikaanse fans de bijnaam "Lionel Musa". In gesprek met de aanwezige media werd de aanvaller na afloop van de wedstrijd geconfronteerd met zijn bijnaam: "Heel erg bedankt daarvoor!"

"Ik kan me de wedstrijd vier jaar geleden tegen Argentinië en tegen Messi nog herinneren. Ik maakte twee doelpunten. Toen ik naar Leicester City overstapte speelde ik tegen Barcelona en maakte ik nog twee doelpunten. In de volgende wedstrijd kan alles gebeuren. Mogelijk ga ik nog twee doelpunten maken."

"Scoren tegen Argentinië is niet zo moeilijk voor mij. Ik bekijk het wedstrijd voor wedstrijd. Als ik tegen Argentinië scoor, dan doe ik dat. We moeten heel hard werken, we weten dat het do or die is. We moeten gaan voor een gelijkspel of een zege. In de 95ste minuut weten we wat de dag gebracht heeft."