Memphis Depay koopt peperduur penthouse

Memphis Depay heeft een riant penthouse in de Rotterdamse woontoren Montevideo aangeschaft. De voetballer legde zo'n 2,5 miljoen euro neer voor het penthouse dat zich op de 40ste verdieping van het imposante gebouw bevindt. Dit meldt Quote.

Depay staat onder contract bij Olympique Lyon en woont dus in Frankrijk. Mocht hij in Nederland zijn, dan heeft hij nu een prettig optrekje. Het appartement beslaat de gehele verdieping en is ruim 500m2 groot. Daarvoor krijgt hij een masterbedroom met kledingkamer en badkamer, logeerkamer met eigen badkamer, thuisbioscoop, ruime living, studeerkamer en een grote woonkeuken met uitzicht op de Maas. Het complex zelf beschikt over een zwembad, fitnessruimte en sauna's, waarvan hij uiteraard ook gebruik kan maken.

De voetballer krijgt er ook vier parkeerplaatsen bij en dat komt goed uit, aangezien Depay een fervent autoliefhebber is en beschikt over meerdere bolides. Momenteel bevindt Depay zich in het Italiaanse Porto Cervo, waar hij met een aantal vrienden vakantie viert op een jacht.

Memphis Depay koopt peperduur penthouse
Memphis Depay koopt peperduur penthouse (Foto: BuzzE)