Bčta Fallout 76 eerst naar Xbox One

De bèta van Fallout 76 komt als eerste beschikbaar op Xbox One, waarna andere platforms volgen. Dat is op te maken uit de FAQ over de bètaperiode die Bethesda gaat houden voorafgaand aan de release. Hoe lang de bèta duurt, hoe lang deze in eerste instantie exclusief is voor Xbox One of wanneer de bèta begint is allemaal nog niet bekend.

De B.E.T.A. zoals Bethesda deze noemt (Break it Early Test Application) is helaas alleen beschikbaar voor mensen die een pre-order van Fallout 76 plaatsen. Over het algemeen is het wel mogelijk om een pre-order te plaatsen, de bètaversie uit te proberen om vervolgens alsnog je pre-order te annuleren, al zal dit afhankelijk zijn van waar de pre-order besteld wordt.

Details van de B.E.T.A. zijn dus nog schaars, check de FAQ op bethesda.net voor meer informatie. Fallout 76 komt op 14 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Hoewel het mogelijk is om de game in je eentje te spelen, is er een sterke focus op multiplayer en base-building. De game speelt zich af in West-Virginia en de map zal grofweg vier keer zo groot zijn als die in Fallout 4.