FOK! Wat een weer: Wolkenvelden en af toe zon

Goeiedag!

Een droevige smiley, want de weerkaarten zien er saaier dan saaist uit. Er valt werkelijk helemaal niets te beleven en ook de komende 10 dagen hoeven we nergens op te rekenen. Toch gaat het weerbericht door, maar hoe ik dat invulling ga geven dat is een goeie vraag. Toch is het voor veel mensen wel aangenaam weer momenteel. Niet te koud en niet te heet en geregeld de zon erbij. Tegen het einde van de week zitten er wel weer een paar zomerse dagen aan te komen.

Vannacht waren er brede opklaringen die worden afgewisseld met wolkenvelden. Het blijft droog en het koelt af tot ongeveer 13 graden.

Vandaag is er wel wat meer bewolking dan gisteren, maar ook nu lijkt het op de meeste plaatsen droog te blijven. Er staat niet zo veel wind uit een westelijke richting en de temperaturen liggen tussen de 18 graden aan zee tot 23 in het zuiden van het land.

Fijn weekend!

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/3

Nederland
 

Polderz (Foto: Stephan5)
Droog en perioden met zon. Dat is het weerbeeld voor dit weekend. (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!