'De zelfbouwers' verbouwen school tot droomhuis

De Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij (DRVM) heeft onlangs van de gemeente Rotterdam een voormalige school aan de Herman Costerstraat 24 gekocht in de Afrikaanderwijk in Rotterdam. DRVM verbouwt deze voormalige school om naar zes woningen.

In het nieuwe televisieprogramma van RTL ‘De Zelfbouwers’ worden vervolgens vanuit alle belangstellenden 6 potentiele kopers geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Daarna gaan de nieuwe eigenaren zelf aan de slag om hun droomwensen te realiseren.

TV-opnames
De selectieprocedure maar ook de verbouwingen in het schoolgebouw worden gefilmd door cameraploegen die regelmatig aanwezig zijn. Zij filmen alle bouwontwikkelingen. Naast de ontwikkelingen in en rondom het gebouw wordt er een beeld neergezet van de in opkomst zijnde Afrikaanderwijk en de stad Rotterdam. Het kopen van 1 van de zes woningen verplicht tot deelname aan het televisieprogramma.

De opnames in en rondom de voormalige school starten ongeveer 1 juli 2018 en worden ruim een half jaar later afgerond. De presentatie van het RTL programma ‘De Zelfbouwers’ wordt verzorgd door Herman den Blijker en Olcay Gulsen.

Aanmelden
Belangstellenden voor het kopen van een kluswoning in de voormalige school kunnen zich tot uiterlijk dinsdag 10 juli aanstaande aanmelden via www.rtl.nl/zelfbouwers