Japanse stemmen voor Ghost of Tsushima

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft bevestigd dat er een optie komt om Japanse stemmen aan te zetten in Ghost of Tsushima. Direct na de onthulling van de E3-trailer van de game werd hier veelvuldig om gevraagd.

Waar in de gameplaytrailer van de game de Mongoolse tegenstanders wel in hun eigen taal spreken, heeft hoofdpersoon Jin een opvallend Amerikaanse tongval voor een Japanse samoerai. Sucker Punch heeft aangegeven dat Japanse stemmen met Engelse ondertiteling ook een optie gaat zijn. Ze gaan zelfs nog een stapje verder en hebben een audioscout naar Japan gestuurd om onder andere inheemse vogels op te nemen. Ze doen er alles aan om de game zo authentiek mogelijk te maken. De locatie en de tijd waarin het zich afspeelt moeten perfect gepresenteerd worden, zodat het voor spelers net is alsof ze echt terug in de tijd gaan.

Wanneer Ghost of Tsushima uit gaat komen is nog niet bekend, wel weten we dat die alleen op PlayStation 4 beschikbaar komt. Bekijk hieronder nogmaals de sfeervolle trailer.