18-jarige verdachte ongeval A59 langer vast

Bij een ernstig verkeersongeval op de A59 zijn zaterdagmiddag 9 juni twee personenauto’s op elkaar gebotst. Nabij de afrit Made richting Zonzeel raakten zij van de weg. Een 16-jarige jongen uit Oosterhout en een 37-jarige man uit Etten-Leur kwamen hierbij om het leven. Een 18-jarige man uit Oosterhout is als verdachte aangemerkt en inmiddels voorgeleid en ingesloten.

De politie is bezig met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval en heeft inmiddels enkele getuigen gehoord. Uit dat onderzoek is gebleken dat er mogelijk twee belangrijke getuigen zijn geweest die de politie nog niet gesproken heeft. Het zou gaan om de bestuurder van een donkerblauwe bestelwagen, mogelijk Volkswagen Caddy, Combo of Citroën Berlingo en de bestuurder van een personenauto met caravan. Beide bestuurders reden op de A59 ter hoogte van de op- en afritten.

Dashcambeelden
Om het ongeval nog beter te kunnen onderzoeken is de politie op zoek naar dashcambeelden van het ongeval. Deze kunnen via het tipformulier op de website geupload worden. Ook kan er via WhatsApp contact gezocht worden, of informatie gedeeld worden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.