Knokken in oktober met My Hero One's Justice

Bandia Namco laat weten dat My Hero One's Justice, het vechtspelgame gebaseerd op de Weekly Shonen Jump manga- en animereeks, in de maand oktober verschijnt op PlayStation 4, Xbox One, pc (Steam) en Nintendo Switch.

In My Hero One's Justice nemen teams van drie het tegen elkaar op in gevechten in een 3D-arena. Fans zullen veel personages herkennen, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui, naast Pro Heroes, All Might en Eraserhead en slechteriken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Elk team bestaat uit één hoofdvechter en twee bondgenoten, vergelijkbaar met de Pro Hero-teams uit de anime.

Tijdens gevechten kunnen spelers hun bondgenoten inschakelen en gebruikmaken van hun Quirks, de superkracht van elke held en slechterik, om grotere combo’s te maken en het gevecht naar hun hand te zetten. De Quirk van elk personage is uniek en kan worden gebruikt op de grond, in de lucht en zelfs op gebouwen.

Na het uitspelen van het hoofdverhaal uit het standpunt van de helden is het mogelijk de Villain Mode vrij te spelen, waarbij je het verhaal kan ontdekken vanuit het standpunt van de schurken. Door missies te volbrengen, spelen gamers items vrij voor hun personages om ze nog sterker te maken. Vervolgens kan je het online tegen anderen opnemen en strijden om de beste held van de wereld te worden.