Karim poogde verstandelijk gehandicapte te bezwangeren voor verblijfsvergunning

Het leek Karim wel een goed idee om drie dagen lang een 19-jarig verstandelijk gehandicapt meisje proberen te bezwangeren door verkrachting voor een verblijfsvergunning. Karim was kennelijk veroordeeld en onderdeel van die veroordeling was dat hij gedurende zes jaar België niet meer in mocht.

De 19-jarige functioneert volgens deskundigen rond de leeftijd van de beroemde echtgenote van de profeet Mohammed, Aisha. Dit alles speelde rond 2014 in Luik. Karim schaakte de meisjesvrouw en bracht haar naar een krakershol waar hij haar drie dagen lang tot bloedens toe uitwoonde en verhinderde dat zij haar anticonceptiepil kon innemen. Vervolgens ging Karim met haar naar een centrum voor gezinsplanning en liet daar testen of zijn harde werken al beloond werd met nageslacht.

Eenmaal gesnaaid verklaarde Karim onmiddellijk dat hij nergens wat aan had kunnen doen en alles de schuld was van de kennis waar hij haar had ontmoet. Ook was er sprake van een complot om hem in de gevangenis te krijgen. De meisjesvrouw verklaarde echter dat ze klappen kon krijgen als ze niet met Karim zou paren. Ook trok hij haar aan de haren ter overtuiging om met hem te moeten paren.

De meisjesvrouw had al een eerdere ervaring met met ongewenste paringsdrang door een andere ‘man’, Karim mag nu toch nog vier jaar in zijn geliefde België verblijven, maar dan wel in een cel.