FOK! Wat een weer: koel

Af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar in het uiterste zuidoosten valt er mogelijk tot in de middag af en toe regen. Het wordt frisser dan de afgelopen dagen, de middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot 20°C in het zuidoosten. De noordenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en vooral in het zuiden komen er ook opklaringen voor. De minimumtemperatuur komt omstreeks 11°C uit en er staat een zwakke tot matige wind uit noord tot noordwest. Aan zee is de wind vooral langs de noordkust af en toe vrij krachtig.

Woensdag overdag overheerst aanvankelijk de bewolking. In de loop van de dag breekt de bewolking van het westen uit en komen er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C aan zee tot 20°C lokaal landinwaarts. De noordwestelijke wind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

De dagen daarna, af en toe zon, vooral donderdag en tijdens het weekeinde kans op wat regen of een bui. De middagtemperaturen schommelen rond 20°C.

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3

Nederland
 

Zonnig met wat wolkjes (Foto: Stephan5)
Een lief schattig wolkje. Stabiel weer dus. (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!