Tuinierende man vindt schedel vermoorde ex van zijn vrouw

In het Russische Luzino is altijd wat te doen. Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. En soms vindt je ineens een schedel in je tuin...die van de ex-man van jouw vrouw blijkt te zijn.

Dat overkwam een Rus onlangs tijdens het tuinieren. Meneer stond de aardappels te poten en stuitte ineens op een schedel. "Geen zorgen", stelde zijn vrouw hem gerust. "Dat is mijn eerste echtgenoot", zo zei ze toch weinig geruststellend.

Vrouwlief vertelde hoe ze haar eerste man twintig jaar geleden met een bijl vermoordde nadat hij dronken thuis was gekomen en haar in elkaar had geslagen. Vervolgens had ze de man in de tuin begraven, alvorens verder te gaan met het leven.

"Laten we de boel maar weer begraven, het vergeten en het vooral niet aan de politie vertellen", was de tip die de vrouw haar huidige man gaf. Die was het daar niet mee eens en stapte naar de politie. De vrouw werd opgepakt, gaf de moord toe en hangt tien jaar cel boven het hoofd.

Van het slachtoffer zijn ondertussen overigens nog meer resten opgegraven, waardoor inmiddels vastgesteld kon worden dat het om mevrouw's ex-man ging.

De vraag van de dag: wat is het vreemdste wat jij wel eens in je tuin gevonden hebt, behalve schedels van vermoorde exen van je partner?