Ismail slaat terug naar Qmusic-dj Igmar

'Treitervlogger' Ismail Ilgun haalt op Instagram uit naar Qmusic-dj Igmar Felicia, nadat die hem vrijdag had weggestuurd toen hij onverwacht voor de studio stond. Eerder had Ilgun nog geen probleem met die beslissing.

De vlogger was eerder in de week tot twee keer toe niet komen opdagen. Hij zou in de show van Igmar komen praten over zijn deelname aan het tv-programma In Therapie. Voor zijn wegblijven had Ilgun geen geldig excuus, gaf hij toe.

Nadat hij vrijdag was weggestuurd, schrijft hij op Instagram daar geen waardering voor te hebben. "Kijk alleen hun blik op deze foto's, viezeriken. Ik ga geen vuile woorden meer dan dat gebruiken, ze nodigen mij 2 x uit", schrijft Ilgun. "Ik doe elke dag vasten met gasten, na iftar ga ik naar huis en bewerk ik alles zelf. Ik heb het 2 x niet gehaald en dan komt deze man zulke vieze spelletjes spelen. De 3e x zou ik m'n excuses aanbieden omdat het eerlijk gezegd niet netjes is"

DJ Igmar Felicia laat in een reactie weten dat de vlogger 5 minuten voor het eind van de ochtendshow voor de deur stond en dat hij niet op de hoogte was van zijn komst. "Je reactie: 'Ik heb niet echt een excuus en geen discipline. Ik ben niet haatdragend en het maakt me niet uit of je paars, zwart, geel of blauw bent. Je komt tot 2x toe niet opdagen en hebt er niet echt een excuus voor", schrijft Felicia op Instagram aan Ilgun.

Toch is de dj nog bereid om het 1 op 1 uit te praten met de vlogger. "Wil je het erover hebben? Stuur me gewoon een DM", aldus Igmar.

Ismail slaat terug naar Qmusic-dj Igmar
Ismail slaat terug naar Qmusic-dj Igmar (Foto: BuzzE)