Dansen met Persona 3 en Persona 5

Atlus heeft voor de fans van ritme-games en/of Persona-franchise goed nieuws: Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight komen ook naar het westen. Beide games verschijnen begin 2019 in Amerika en Europa voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

In Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight worden het Specialized Extracurricular Execution Squad (SEES) en de Phantom Thieves meegenomen naar een geheime ruimte, die Club Velvet wordt genoemd. Daar worden ze wakker tussen de mysterieuze bewoners van de Velvet Room, die hen dwingen om op te treden op een mysterieus dansfeest, zonder dat we weten wat hen te wachten staat.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bieden onder andere het volgende:

  • Luister naar de songs uit Persona 3 en Persona 5 van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice, Taku Takahashi (m-flo / block.fm), Jazztronik en meer. In elke game kun je 25 tracks vrijspelen.
  • Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en 'dans' mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners door goed te presteren de "Fever"-stand activeren.
  • Engelse en Japanse stemmen kies je zelf of je personages Engels of Japans moeten spreken
  • Social - In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
  • Verzamel kostuums – Verzamel kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight verschijnen begin 2019 voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.