Avengers 4: mogelijk eerste promo art gelekt

Inmiddels draait Avengers: Infinity War ruim 1,5 maand en hebben we allemaal de kans gehad om een beetje bij te komen van het spektakel wat Marvel ons te bieden had. Maar let op: als je de film nog niet gezien hebt, volgen er spoilers hieronder!

Met nog 11 maanden te gaan tot het volgende deel van Avengers (die nog steeds geen titel heeft) is het niet ondenkbaar om voor te stellen dat Marvel reeds bezig is om het promotiemateriaal voor te bereiden. Vandaag is er promotie art ontdekt die mogelijk de 'real deal' is. Dit vermoeden wordt bevestigd door het feit dat de afbeelding hier en daar offline wordt gehaald, maar we hebben onze hand nog kunnen leggen op deze afbeelding.

Avengers 4 promo art

We zien hier de groep Avengers die het slachtveld van Infinity War overleefd hebben. Tevens zien we dat Hawkeye zich weer schaart onder de machtigste helden van Aarde. Ook Ant-Man meet zich weer met de groten der aarde, terwijl de Hulk zichzelf ook weer laat zien. Zoals reeds aangekondigd is ook Captain Marvel aanwezig en, in tegenstelling tot wat eerdere set-foto's lijken te beweren, is haar kostuum trouw aan de comics met de kleuren rood en blauw. Opvallende afwezigen zijn The Wasp en de baard van Captain America. 

Naast de ontbrekende baard van Cap valt ook het rode haar van Black Widow op. Doordat een aantal helden er toch degelijk anders uitzien zou dit de theorie kunnen versterken dat Avengers 4 niet direct na de gebeurtenissen van Infinity War start maar enige tijd later. Dit is ontzettend interessant omdat dit ons de kans biedt om te zien hoe een wereld er uitziet zonder een aantal van de grote superhelden. Let op: bovenstaand is nog niet bevestigd dus er is niks officieel tot het van Marvel zelf komt.

Uiteraard zal iedereen die hierboven ontbreekt aan het einde van de film weer leven. Hoe kunnen we anders de komende jaren genieten van Spiderman Homecoming 2, Black Panther 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 De volgende film met bovenstaande helden zal eind april of begin mei van 2019 in de bioscopen arriveren.