FOK! Wat een weer: motregen (het is weer eens wat anders)

Het is bewolkt met vooral in de noordelijke helft af en toe (mot)regen. Van het zuidoosten uit klaart het in de middag en avond deels op, in het noordwesten en noorden blijft het bewolkt. De middagtemperaturen lopen uiteen van 15°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De west- tot zuidwestenwind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

In de nacht naar zondag is het in het noorden bewolkt met kans op wat lichte regen of motregen. In het zuid(oost)en zijn er ook enkele opklaringen. Van het westen uit neemt de kans op mist toe en de minimumtemperatuur komt uit rond 14°C. De wind is westelijk en overwegend zwak.

Zondag overdag is het eerst op veel plaatsen grijs en nevelig, lokaal mistig. In de loop van de dag breekt de zon door. De middagtemperaturen lopen uiteen van 17°C op de Wadden tot 25°C in het zuidoosten en er staat een zwakke tot matige westelijke wind. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3

Nederland
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!