We Were Here Too wint Best Multiplayer Award Casual Connect

Total Mayhem Games, de Nederlandse developer uit Rotterdam, werd gisteren beloond met de ‘Best Multiplayer Game Award’ tijdens de Indie Prize awards op Casual Connect Europe 2018 te Londen.

Lucia de Visser, aanwezig op het event nam de prijs in ontvangst, maar had dit niet aan zien komen: "Natuurlijk hoop je de award te winnen, maar dat het dan daadwerkelijk ook lukt, helemaal super! We hebben zo hard gewerkt en flink veel stress gehad om de game op tijd af te krijgen. De ontvangst van de spelers, media en Influencers was al overweldigend, maar dit soort prijzen zijn helemaal de kers op de taart!"

We Were Here Too is een multiplayer-game op pc, verkrijgbaar via Steam. In het spel draait het om samenwerken, ontdekken en het oplossen van puzzels in een co-op setting. Wijzelf waren er ook enthousiast over, dat is te lezen in de review. Het is de tweede game van de Rotterdamse studio. Begonnen als studentenformatie met de debuut game We Were Here, welke overigens gratis te spelen is. We Were Here Too kwam begin februari dit jaar uit en is inmiddels al meer dan 80.000 keer verkocht. De successen zorgen ervoor dat Total Mayhem Games de serie verder kan ontwikkelen.

Total Mayhem Games wint Best Multiplayer Award Casual Connect (Foto: Total Mayhem Games)