Van Peppen baalt van verzonnen verhaal 'Gijp'

Ard van Peppen heeft er geen problemen mee als hij wordt bespot in het programma Voetbal Inside, maar volgens hem ging René van der Gijp wat te ver.

Gijp kwam Ard van Peppen tegen - VOETBAL INSIDE (Bron: Youtube)

Van der Gijp meldde onlangs in een uitzending dat hij Van Peppen tegen het lijf liep op een voetbalgala in Rotterdam. De speler van Roda JC zou op hem zijn afgestapt om te zeggen: "Ik weet dat het allemaal satire is." Waarop Gijp zou hebben geantwoord: "Ja, maar daar zou ik in jouw plaats niet vanuit gaan." Van Peppen claimt dat 'Gijp' het heeft verzonnen.

"Ik ben Van der Gijp wel tegengekomen op dat gala, maar de rest van het verhaal klopt niet", vertelt hij aan VICE Sports. "Als hij dat zo zegt, vind ik dat wel een beetje foute televisie, omdat iedereen waarschijnlijk aanneemt dat het waar is. Ik vind het raar om zoiets te verzinnen. Maar voor de rest zijn het meningen. Ze mogen vinden wat ze willen."

"Johan Derksen zegt dat hij mij een slechte speler vindt, en als dat zo is, dan moet hij dat vooral zeggen. Mensen waarderen wat hij zegt. Het maakt ze verder weinig uit of hij het meent of niet." Van Peppen keek onlangs wat filmpjes terug die over hem gingen, iets wat hij eigenlijk nooit doet. "Ik wist niet wat het zou toevoegen als ik het zou gaan kijken. Ik ben iemand die veel over alles nadenkt. Het zou me onnodige tijd kunnen kosten om daarover na te denken. Daar zit ik helemaal niet op te wachten. Ik denk dat niemand dat wil."

Waar is Ard van Peppen? - VOETBAL INSIDE (Bron: Youtube)