Mario Tennis Aces-datamine geeft veel informatie

Op 1 juni begint een demo-weekend voor Mario Tennis Aces. De demo is nu alvast te downloaden, een mooie gelegenheid voor dataminers om eens te kijken of er data aanwezig is die wat meer informatie geeft.

Dat blijkt inderdaad het geval. Dankzij de dataminers weten we nu wat de speelbare personages zijn, in welke stadiums we kunnen tenissen en wat de bazen zijn in de singleplayer-modus. Mocht je dit beschouwen als spoilers, dan kun je nu nog stoppen met lezen.

Er zijn in totaal 27 speelbare personages: Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Peach, Daisy, Yoshi, DK, Bowser, Bowser Jr., Dry Bowser, Boo, Rosalina, Toadette, Toad, Diddy, Koopa Troopa, Paratroopa, Shy Guy, Kamek, Birdo, Spike, Dry Bones, Boom Boom, Chain Chomp, Blooper en Miis.

Zeven stadiums zijn gedatamined: Stadium, Haunted, Battleship, Bowser's Castle, Snowmountain en Sand Forest. Deze lijken allemaal in drie verschillende varianten voor te komen, waardoor de variatie iets groter wordt. Ook zijn er een aantal van de bazen gedatamined: Petey Piranha, Gooper Blooper, boss_icegolem, boss_esterkoopa, boss_mirage en boss_statuekoopa.

Of dit alles is voor in de volledige game en of alles ook daadwerkelijk gebruikt worden is uiteraard nog de vraag, maar zo hebben we in ieder geval een idee van de variatie die we mogen verwachten.

Mario Tennis Aces lanceert op 22 juni exclusief voor Nintendo Switch.