Politie zoekt vrouw met hond in Schijndel

In het onderzoek naar het schietincident in Schijndel, waarbij op woensdagavond 25 april een 26-jarige man om het leven kwam, zoekt de politie een specifieke getuige.

Het slachtoffer werd die avond rond 19:15 uur beschoten op de Renate Rubinsteinstraat en overleed kort daarna aan zijn verwondingen. De mogelijke schutter werd enkele dagen later aangehouden op de Boschweg in Schijndel. Het gaat om een 29-jarige man uit die plaats.

Vrouw met hond
In het onderzoek sprak de politie al met meerdere getuigen. Uit het onderzoek is verder gebleken dat er een vrouw moet zijn die mogelijk belangrijke informatie heeft voor de recherche. Het zou gaan om een vrouw die schoten heeft gehoord terwijl ze in de buurt wandelde met haar hond. Ze zou kort daarna ook nog bij de traumahelikoper hebben gestaan. De politie weet niet wie deze vrouw is en komt graag met haar in contact.

De vrouw, of mensen die deze vrouw kennen, wordt opgeroepen om zich te melden bij de politie. Dat kan via het welbekende nummer 0900-88844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kan het tipformulier op de website worden ingevuld. 

Politie zoekt vrouw met hond in Schijndel (Foto: Politie.nl)
Politie zoekt vrouw met hond in Schijndel (Foto: Politie.nl)