NBA: Rockets op gelijke hoogte tegen Warriors

In de finale van de Western Conference in de NBA hebben de Houston Rockets de stand in de strijd tegen de Golden State Warriors weer op gelijke hoogte gebracht. Na de thuisnederlaag in wedstrijd één wonnen James Harden en zijn kompanen in Houston wel het tweede duel.

Een bijzonder ingewikkelde overwinning was het niet eens op de Warriors, waar Kevin Durant met 38 punten als enige echt lekker op dreef was. Eric Gordon en PJ Tucker (27 en 22 punten) stonden Harden (27) goed bij, waardoor de Rockets na het eerste kwart afstand konden nemen.

Halverwege de wedstrijd stonden de Rockets met 64-50 voor, waarna de voorsprong in de tweede helft ook niet meer onder de tien punten kwam. Even ging het zelfs richting de dertig, maar het bleef uiteindelijk nog ietwat beperkt: 127-105.

Rockets - Warriors, game 2 (Bron: YouTube)