Vilhena: "Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Feyenoord"

Tonny Vilhena lijkt nog niet bezig te zijn met een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder ligt nog twee jaar vast bij de Rotterdammers.

De 23-jarige middenvelder kende een ijzersterk seizoen bij Feyenoord waar hij in 44 wedstrijden dertien keer trefzeker was, waarvan elf in competitieverband, en zes assists gaf. "Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Feyenoord", vertelt Vilhena in gesprek met de NOS.

"Ik heb een contract tot 2020, dus ja. Ik ben nu nog speler van Feyenoord. Het is iets voor later. Ik ben speler van Feyenoord en zit nu ook bij het Nederlands elftal. Daar richt ik me honderd procent op. Dan zien we het wel."

Oranje bereidt zich voor op de oefenwedstrijden tegen Slovenie en Italië. Volgens Vilhena is er onder Ronald Koeman niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorvanger Dick Advocaat. "De speelwijze is wel iets anders en de trainingen ook wel, maar voor de rest is er niet zoveel veranderd. Koeman is denk ik wel van de discipline. Hij is recht door zee, zegt waar het op staat."