FOK! Wat een weer: Bewolking en zon

Vandaag is er af en toe zon, vanmiddag komen er vooral in het zuiden langere perioden met zon voor. Het blijft droog en met maximumtemperaturen van 13°C aan zee tot lokaal 18°C in het zuidoosten is het aan de koele kant. De wind is noord- tot noordwestelijk en matig, in de kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar vrijdag raakt het van het noorden uit op de meeste plaatsen bewolkt. Het blijft wel droog en het koelt opnieuw af naar een graad of 8°C. De wind draait landinwaarts geleidelijk naar een noordwestelijke richting en neemt daar af naar zwak tot matig, in de kustgebieden staat eerst nog een vrij krachtige noordenwind.

Vrijdagochtend begint met vrij veel bewolking maar in de loop van de middag breekt de zon vooral landinwaarts steeds vaker door. Het blijft droog en de temperaturen lopen op naar 14°C in de kustgebieden tot lokaal 19°C in het zuidoosten. De noord- tot noordwestenwind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

qltel zag bloemen en een bij!  (Foto: qltel)
qltel zag bloemen en een bij! (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!