Eerste trailer Bohemian Rhapsody gelanceerd

20th Century Fox heeft zojuist de eerste trailer van Bohemian Rhapsody gelanceerd. Het is een film die natuurlijk het uitzonderlijke verhaal vertelt van de legendarische band Queen en hun excentrieke frontman Freddie Mercury. Vanaf 1 november is de film in de Nederlandse bioscopen te bekijken.

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury (vertolkt door Rami Malek). Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

De cast bestaat naast Rami Malek uit Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aiden Gillen, Tom Hollander en Mike Myers.