Boef wil meedoen aan Songfestival en blijven verrassen

Rapper Boef ziet het wel zitten om Waylon op te volgen als Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. De 25-jarige crimineel denkt dat hij Nederland eindelijk weer eens de winst kan bezorgen bij het liedjesfestijn.

"Waarom nodigen ze mij niet uit?", vraagt Boef zich hardop af tegenover Telegraaf TV. "Ze winnen nooit, als ze mij nou een keer uitnodigen, dan kunnen we daar verandering in brengen", aldus de 'rapper'.

Vervolgens komt Boef met een oproep. "Oke Nederland, Eurovisie Songfestival 2019, zet mij daar alsjeblieft neer. Ik zorg voor de hoofdprijs voor jullie."

Meedoen aan het Songfestival zou passen bij het levensmotto van Boef. De rapper houdt ervan om te verrassen. Zo werd hij al eens gearresteerd nadat hij mensen opriep naar Tilburg te komen om daar te gaan rellen met een concurrerende rapper, maakte hij treitervlogs, dreigde de dochter van een politieagent te neuken, scheurde hij met 300 kilometer per uur door Tilburg en Berkel-Enschot, vernielde hij politieauto's en maakte hij meisjes die hem hielpen toen hij een lekke band had uit voor 'hoeren' om vervolgens te melden dat meisjes die stappen (bijvoorbeeld ook jouw zus of dochter of moeder) sowieso hoeren zijn.

"Ik vind het leuk om steeds te groeien en stappen te maken die mensen niet van je verwachten. Dat blijf ik ook doen. Wie weet ga ik op een dag ook wel acteren."

Boef wil meedoen aan Songfestival
Boef wil meedoen aan Songfestival (Foto: BuzzE)