'Waylon is een droeftoeter'

Het volk heeft gesproken. Zestig procent van de FOK!kers vindt Waylon een droeftoeter. Dat blijkt uit de meest recente FOK!poll. Nog eens dertig procent vindt hem een geniale droeftoeter. Slechts een krappe tien procent vindt hem gewoon alleen geniaal.

Waylon vertegenwoordigt donderdag Nederland bij het Eurovisiesongfestival. Daar mag van Willem, zoals hij echt heet, geen kritiek op komen, wat raar is voor iemand die zelf in een jury zit van een zangprogram. De Telegraaf en het Algemeen Dagblad worden al geboycot door hem. Eerder hadden ze kritiek op de krumpende breakdance-act tijdens het nummer waarvan wij nog steeds de titel niet van kunnen uitspreken. Iets met outlaw ofzo. Johan Derksen beweerde toen dat hij dat nummer in Nashville had gekocht. Maar hij had het nummer samen met wat broodschrijvers uit Nashville geschreven bekende Waylon later.

Het nummer was voor het eerst te horen bij De Wereld Draait Door, dat programma dat al in maart met zomerstop ging. Heul Nederland vond een ander nummer meer geschikt dus koos Willem voor dat outlawnummer. Heel Nederland vond ook dat Willem alleen op het podium moest staan dus nam hij vier dansers mee. Volgens eigen zeggen is donderdag de finale bereiken een formaliteit. Of dat lukt lees je donderdag rond 23.00 uur uiteraard hier op FOK!. 

Hieronder het nummer dat favoriet was bij de DWDD kijker.