'Hey meisje' blijft op kop in Singles Top 100

Het nummer Hey meisje van rappers Esko, Josylvio en Hansie staat net als vorige week bovenaan de Singles Top 100. Voor Esko en Hansie is het hun eerste nummer 1-hit, Josylvio scoorde met Ride or Die en Catch Up eerder al hits die de bovenste positie van de lijst bereikten.

De enige nieuwe binnenkomer in de Top 10 komt op naam van SFB, Murda en Spanker. Hun single Shutdown staat deze week op plek 10. Verder zijn er weinig wijzigingen in de hoogste regionen van de hitlijst.

Post Malone staat deze week met liefst zestien nummers in de Singles Top 100. De Amerikaanse artiest bracht afgelopen week zijn nieuwe album Beerbongs & Bentleys uit. Twaalf van de achttien nummers van het album komen deze week nieuw binnen in de lijst. De hoogste notering van Post Malone vinden we terug op plaats 16, met het nummer Psycho.

De overleden Zweedse dj Avicii stond vorige week nog met elf nummers in de singlelijst, deze week zijn dat er nog zes. Wake Me Up! is op de twintigste plaats zijn populairste nummer.

Singles Top 10 week 18

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Esko, Josylvio & Hansie - Hey meisje

2. (2) Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

3. (3) Kraantje Pappie - Lil Craney

4. (4) Ariana Grande - No Tears Left To Cry

5. (7) Hardwell, Bizzey, Lil' Kleine en Chivv - Ze willen mee

6. (5) Nicky Jam & J Balvin - X

7. (6) Kevin, Lil' Kleine & Chivv - Beetje Moe

8. (9) Marshmello & Anne-Marie - Friends

9. (8) Drake - Nice for what

10. (-) SFB / Murda / Spanker - Shutdown

 

Hey meisje blijft op kop in Singles Top 100 (Foto: BuzzE)