FOK! Wat een weer: ZON!

Het is zonnig. Landinwaarts ontstaan er stapelwolken, die vanavond weer oplossen. Het blijft overal droog en de middagtemperatuur ligt tussen 12°C aan de noordwestkust en 17°C plaatselijk in het zuidoosten. De west- tot noordwestelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht is het vrijwel onbewolkt. Plaatselijk ontstaat grondmist of een enkele mistbank. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C, op een enkele plaats vriest het licht. Aan de grond gaat het op uitgebreide schaal vriezen. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Morgen overdag is er veel zon en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 15°C in het Waddengebied tot 20°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordoosten. In het noorden en westen is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Iteejer zag een molen bedreigd worden door een donderwolk (Foto: iteejer)
Iteejer zag een molen bedreigd worden door een donderwolk (Foto: iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!