FOK! Wat een weer: Perioden met zon

Er is weinig bewolking en overdag is het eerst zonnig, rond het middaguur ontstaan wel enkele stapelwolken. In de avond raakt het van het westen uit bewolkt en gaat het af en toe regenen. De maximumtemperaturen variëren van 14°C in het westen tot lokaal 18°C in het oosten. De wind is zuidelijk en is zwak tot matig, in de kustgebieden neemt de wind toe naar (vrij) krachtig.

In de nacht naar donderdag trekt de regen snel oostwaarts en klaart het van het westen uit op. De minimumtemperatuur ligt tussen 7°C graden in het westen en plaatselijk 3°C in het oosten. De wind draait van zuid naar west en is landinwaarts zwak, aan de kust matig, eerst nog af en toe vrij krachtig.

Donderdag overdag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 10°C aan de noordwestkust en 15°C in het oosten. De wind draait van west naar noord en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Iteejer zag een molen bedreigd worden door een donderwolk (Foto: iteejer)
Iteejer zag een molen bedreigd worden door een donderwolk (Foto: iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!