NBA: Celtics schakelen Bucks uit, Warriors beginnen met winst op Pelicans

De basketballers van de Boston Celtics staan in de tweede ronde van de play-offs in de NBA. In de eigen TD Garden won de ploeg het zevende en beslissende duel in de serie tegen de Milwaukee Bucks.

Khris Middleton en Giannis Antetokounmpo konden hun Bucks nauwelijks één kwart in het spoor van de Celtics houden, waarna de thuisploeg constant een voorsprong had. Die slonk nog even naar twee punten in het tweede kwart, maar in de tweede helft groeide het gat weer en de Celtics wonnen met 112-96.

De Golden State Warriors hadden het thuis niet al te lastig met de New Orleans Pelicans. De bezoekers beenden het tempo ongeveer één kwart bij, daarna liepen de Warriors in rap tempo weg naar meer dan twintig punten voorsprong. Daar bleef het ook bij: de Warriors wonnen met 123-101.

De beste plays van de avond (Bron:YouTube)